Jeg er født og opvokset i Silkeborg og boede der i 21 år, før jeg flyttede til Sjælland for at komme tættere på min kæreste, som i dag er min kone.
Da jeg boede i Silkeborg arbejde jeg med rengøring i D.O. service i omkring 7 år. Jeg er uddannet maler fra Silkeborg Teknisk skole og har arbejdet med en masse forskellige opgaver.
Da jeg flyttede til Sjælland valgte jeg at prøve noget nyt og derfor startede jeg Jyde Service. Jeg er en glad person, som altid elsker en hyggelig snak. Jeg går op i mit arbejde og selvom jeg kun er 22 år, har jeg prøvet en masse og jeg gør altid, hvad jeg kan for at mine kunder er tilfredse.

Jyde Service

Jyde Service er et mindre firma, der laver en masse forskelligt. Firmaet blev startet op for at prøve noget nyt og for at komme ud og lave en masse forskelligt arbejde. Vi ligger i Helsingør, men vi kommer overalt. Vi går meget op i at kunderne er glade for os og synes vores arbejde er perfekt udført. Derfor har vi ikke noget imod at bruge 5 min ekstra på vores arbejde, så vi leverer en høj kvalitet. Vi elsker vores kunder og derfor går vi meget op i at holde på dem, så når vi har en aftale, holder vi den.
Vi glæder os til at høre fra jer.

Marcus Overgaard, ejer Jyde Service

Marcus Overgaard, Chef