Title Image

Vinduespudsning

Det er ikke nemt at holde sine vinduer rene. Vinduer kan blive så beskidte, at solen ikke kan komme ind og måske kan man næsten ikke se ud. En omgang vinduespudsning vil gøre at du igen kan nyde udsigten. Hvis du selv prøver at pudse, kan der komme striber på ruden. Måske er du heller ikke så tryg ved at læne dig ud af dine vinduer på 3. sal. Eller måske er tiden der bare ikke til selv at pudse vinduerne og skaffe det nødvendige udstyr.

Hvis det er tilfældet, kan du nemt kontakte os. Vi har ikke noget imod at stå på stiger eller pudse dine ruder på 3. sal både inde og ude.

Nemt at få besøg af Jyde Service? Ja! Vi kommer, når det passer dig. Vi er meget pligtopfyldende, da det er vigtigt for os at holde vores aftaler og tid til punkt og prikke, så du ikke skal stå og vente på os og spilde din tid. Efter vi har pudset hos dig, efterlader vi ikke kun dine vinduer spejlblanke og rene, men sørger også for at tørre dine vindueskarme af, så der ikke ligger vand i dem. Vi tjekker altid vinduerne tilsidst en ekstra gang for fejl og løbere.

Vinduespudsning er firmaets fundament, derfor betyder det meget for os, at udføre det bedste stykke arbejde til en god pris. Jyde Service tilbyder dig et gratis uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Vi bruger kun kvalitetsprodukter, når vi pudser, for at få det bedste resultat.

Husk at vinduespudsning går under håndværkerfradrag!

Kontakt os direkte og få et uforpligtende tilbud.

  Hvad kan vi klare?

  dot   Kalkfjerning fra ruder

  dot   Store villaer og palæruder

  Gem

  Gem

  Gem

  dot   4 siders ruder/koblet ruder

  dot   Stigearbejde til 1. sal og nogle steder 2. sal

  Gem

  Gem

  dot   Lejligheder på hvilken som helst sal

  dot   Pudsning med teleskopstang, klassisk pudsning og med vaskeanlæg

   

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Hos Jydeservice har vi vaskeanlæg i bilen, som gør det muligt at vaske jeres vinduer med 0 vand. Som tallet siger indholder vandet ikke kalk eller andet der kan efterlade pletter. Vi kan vaske alt fra de utilgængelige vinduer til dit drivhus og stadig få et perfekt resultat.

  En anden fordel ved vaskeanlægget er vi skal ikke bruge stige, så arbejdet kan klares i alt slags vejr året rundt, da vi står trygt nede ved jorden.

  – Og nårh ja du vil også nemt kunne få vasket dine vinduesrammer hvis det ønskes.

  Er du træt af fyldte tagrender, så kan vi også tilbyde en rens af dem, mens vi alligevel er deroppe for at pudse dine vinduer. Og så pudser vi selvfølgelig i alt slags vejr: Regn, sol og frost!

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem